Keresztényweb Kereső

Keresztény szerep-játék (RPG) magyarul!

Egy szerepjáték (RPG - Role-Playing Game) ami a virtuális térből ki tud lépni a való világba, és képes az embereket Isten felé fordítani. Rávezetheted a felebarátaidat, ismerőseidet, családtagjaidat a menny felé vezető útra, az örök élet felé tartó ösvényre.
Letölthető ingyenesen itt:
https://kma-hu.com/jatekok/index.php/jezus-a-matrixban A "történet":
A "történet" egy váratlan eseménnyel kezdődik, a hős (Jézus) halálával, de aki hamarosan feltámad. Ez teszi hitelessé őt, olyasmit mutat be, amire korábban senki sem volt képes. A halál idején olyan megdöbbentő események történtek, hogy ebben az első jelenetben lefagyasztottuk a Mátrixot, mert ezáltal tudjuk jobban szemügyre venni a részleteket. Tehát itt az idő, mutassuk meg a kereszténységünk lényegét: a képességet, hogy Isten üzenetét felfedhessük a világ számára.

A játék fő célpontjai:
1. Kibrázolja azokat a részleteket, amelyek elengedhetetlenek lehetnek az üzenetet terjesztő keresztény ember számára.
2. A nem-hívők megtalálhatják az utat az örök élethez, amely Krisztus.
3. Új módszereket javasol az evangélizációban, feltárva azokat az akadályokat, amelyeket egy hívő vagy akár egy nem-hívő tapasztal.
4. Aktiválja a bennünk lévő adottságokat.
5. Olyan közösséget hoz létre, ahol mindenki kifejtheti véleményét, meggyőződését vagy hitét.
6. A játék megpróbál bibliai válaszokat adni különféle társadalmi problémákra és jelenségekre.A játék lényege:
A játék megpróbál rámutatni arra hogy mi okozza azt az embereknél az Istentől való elfordulást, ezáltal tájékoztatva a játékosokat az evangelizáció fontosságáról.
Olyan helyzeteket integrálunk a játékba, amelyek lehetővé teszik a nem-hívők problémáinak a megértését és az arra való reagálást.
A világegyetem legfontosabb eseménye Jézus Krisztus halála volt a kereszten.
Ez volt az a pillanat, amely örökre megváltoztatott mindent a mennyben, a földön és a föld alatt:

Jézus pedig ismét hangosan felkiáltott, és kilehelte lelkét. És íme, a templom kárpitja felülről az aljáig kettéhasadt. A föld is megrendült, és a sziklák megrepedeztek. Sírok nyíltak meg, és sok elhunyt szent teste feltámadt. Ezek kijöttek a sírokból, és Jézus feltámadása után bementek a szent városba, és sokaknak megjelentek. A százados pedig és akik vele őrizték Jézust, látva a földrengést és a történteket, igen megrémültek, és azt mondták: Valóban Isten Fia volt ez! 
Máté 27:51-54A sátánt és seregét lefegyverezték, Isten minden név fölé emelte Jézus nevét (Fil. 2:9), Jézust a halálból feltámasztotta, s a mennyben jobbjára ültette, minden fejedelemségnek, hatalomnak, erőnek és uralomnak, s minden néven nevezhető méltóságnak fölé emelte, nemcsak ezen a világon, hanem az eljövendőben is. Mindent lába alá vetett, őt magát meg mindenek fölött az egész Egyház fejévé tette. (Ef. 1:
20-23). Egy út van az örök élet felé, csak el kell fogadnunk Krisztus áldozatát, és meg kell cselekednünk az ő beszédeit.


A játék kiemeli a megváltás lényegét, a keresztre feszítés, a feltámadás és a mennybemenetel fontosságát. Megmutatja, kik voltunk korábban és kik vagyunk a megváltás után, és azt is, hogy Isten minden név fölé emelte Jézus nevét. A játék során kis evangélistává válhatsz, ha már keresztény vagy. 

Nem-hívőként olyan dolgokat fogsz felfedezni, amelyeket eddig elrejtettek előled.
A játékkártyák (***) nyilak lehetnek a kezedben, ha kiosztod őket, mert Isten felé fordíthatják az emberek szívét. Isten szava végre behatolhat az emberek életébe, és összetörheti a hazugság (a Mátrix ****) bilincseit, hogy bárki, aki megértette és elfogadta Jézus áldozatát, szabadon láthasson és lélegezhessen.
*** elküldheted e-mailben, vagy odaadhatod a nyomtatott változatokat.
**** A Mátrix az az átkozott világ, ahol az emberek lelkileg meghaltak és nincsenek kapcsolatban Istennel. A hazudott világkép a szemük előtt megakadályozza őket abban, hogy meglássák az igazságot.

Hogyan játsszuk a játékot:
Jézus azért jött, hogy lerombolja az ördög munkáit. Tehát megnyílt az út Isten felé, de sokan ezt vagy nem hiszik el, vagy jól érzik magukat a börtönben. A te feladatod most az, hogy megtaláld az elrejtett üzeneteket (jelenleg 32 létezik), megfejtsed azokat, és mindenki számára láthatóvá tegyed. Minél több üzenetet teszel láthatóvá a nem hívők számára, annál többen fognak dönteni úgy, hogy elhagyják a Mátrixot. A végső döntés, hogy elhagyják a kárhozat útját, a TRANSZFORMÁCIÓS PONTOKNÁL történik. Jelenleg öt ilyen transzformációs pontunk van. A következő frissítések során ez a küldetés nehezebbé fog válni, emelt szintű nehézségekkel fogtok majd találkozni. A játék a bibliai részek megoldásával teljesedik ki, amelyekre a nem hívőknek (a kék ruhások) szükségük van. És akkor eljöhet az idő, hogy te is kilépj a virtuális térből, és a való életben hirdesd Isten megváltó üzenetét. Ebben  sok segítséget fogunk nyújtani neked a jövőben is.

Játékkártyák (32 különböző létezik)

 

 

 

Közösségi megosztás
Pin It
Mentőöv

Mentőöv
Mert a teremtett világ sóvárogva várja az Isten fiainak megjelenését (hogy kidobják végre [ ... ]

MűvészetTovább...
Urbán L. Tamás Ébredésmisszió

Urbán L. Tamás Ébredésmisszió
“Arra tettem fel az életemet, hogy amit én átéltem, azzal minél [ ... ]

HonlapokTovább...
Isten Újja (film)

Isten Újja (film)
Drágakövek, gyémántok esnek le az égből, embereknek aranyfoguk lesz, a prédikátort [ ... ]

FilmekTovább...
Vácdukai Üdülő- és Rendezvényközpont

Vácdukai Üdülő- és Rendezvényközpont
A központot keresztények is sűrűn igénybeveszik rendezvényekre [ ... ]

SzolgáltatásokTovább...
Rádió állomás

Rádió állomás

Tesztelés alatt

RádióTovább...
Világosság Atyja

Világosság Atyja
Ha csodákat akarsz látni, akkor ez a te filmed. Fogd és vidd módszer.


Youtube link:  [ ... ]

FilmekTovább...
A harci kedv (Tanítás OIH)

A harci kedv
Figyelem: jelölj ki magadnak tetszőleges szöveget az autómata felolvasáshoz! Kijelölés [ ... ]

TanításokTovább...
Guti Tünde - zenész, énekesnő, könyvíró

Guti Tünde - zenész, énekesnő, könyvíró....
Ha valami csodálatosat akarsz még felfedezni az Úrról, [ ... ]

ZeneTovább...