Aratás Gyülekezet Budapest
Az Aratás Teljes Evangéliumi Keresztény Egyház 2005-ben alakult keresztény hitű közösségé néhány családból. Közösségünk tagjai széles korosztályúak, különféle háttérből, többségében családos személyek. Gyülekezetünk a protestáns keresztény kinyilatkoztatás fundamentumán áll és tiszteli Istent. Hitünk definiálja keresztény mindennapjainkat, szándékunk a keresztényi értékrend bemutatása. Ez megmutatkozik az ember erkölcsiségének változásában és a társadalom hasznos tagjaként való életstílusában. Központi szerepben a család értéke van, az egészséges család gondozása, védelme. Tevékenységünket képezik a házasság biblikus erényének közvetítése a gyermeknevelés nélkülözhetetlensége és a kapcsolatok helyreállítása.
Jó kapcsolatra törekszik a más keresztény felekezetekkel, ezáltal partnerkapcsolatunk országos. A céljaink között szerepel a keresztény kultúrában meglévő értékek közéletben való képviselete. Istentiszteleteink minden őszinte érdeklődő, istenkereső számára nyitottak. Összejöveteleinket a természetes és közvetlen környezet jellemzi. Meg vagyunk győződve, hogy posztmodern társadalmunkban a Szentírás üzenete magas erkölcsi erőt képvisel.
Egy közösség, egy szív, egy cél! Ez a hat szó, sokkal hatékonyabban fogalmazza meg mi is az Aratás Gyülekezete, mint egy írásba foglalt hivatalos nyilatkozat, amit egy keresztény marketingcsoport hozna létre. Ebből kiderül, hogy kik vagyunk, miért gyűlünk össze és mi az, amit mindennél jobban akarunk. Előfordulhat, hogy a saját családja ritkán van egy fedél alatt ugyanabban az időben, de ez nem változtat azon a tényen, hogy a családi kötelék nehezen szakad el. Ez ugyanígy van a hívőkkel is az Aratásban. A hét folyamán különböző helyeken különböző időpontokban találkozunk, kisebb-nagyobb csoportokban, és kifejezzük a hitünket nem csak Budapesten, de az egész országban, és lehetünk különböző helyeken, mégis egy közösség vagyunk.
Egy szív, amely arra hivatott, hogy megosszuk a mély és maradandó szeretetét Istennek; a fiúnak, Jézusnak; a Beszédének; és a népének, a gyülekezeten belül és kívül egyaránt, mert a Biblia azt mondja, hogy az egymás iránt való szeretetünk által ismerik meg Őt.
Egy cél, hogy hirdessük az Ő Evangéliumát annyi embernek, amennyinek csak tudjuk, amilyen úton csak tudjuk, ameddig csak tudjuk. Nagy örömmel szélesítjük a kört, hogy Ön és a családja is részévé váljon.
Honlap:  http://www.aratas.hu/

Istentiszteleteinket szombatonként 17:00 -tól tartjuk a X. Gépmadár u. 2-8 – ban. (Szeráf Centrum, Budapest)

Közösségi megosztás
Pin It

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Bekölcei Baptista Gyülekezet

Bekölcei Baptista Gyülekezet
Cím: 3343 Bekölce, Béke u. 99.
Lelkipásztor: Győri Gábor
Honlap:    [ ... ]

GyülekezetekTovább...
Ócsai Baptista Gyülekezet

Ócsai Baptista Gyülekezet
Cím: 2364 Ócsa, Kiss E. u. 14.
Lelkipásztor: Horváth Zsolt
Állandó alkalmak: [ ... ]

GyülekezetekTovább...
Sárvári Baptista Gyülekezet

Sárvári Baptista Gyülekezet
Cím: 9600 Sárvár, Alkotmány u. 2.
Lelkipásztor: Zakor László
Állandó [ ... ]

GyülekezetekTovább...
Hajdúböszörményi Agapé Gyülekezet

Hajdúböszörményi Agapé Gyülekezet
Kopcsó Attila
06 (70) 321-8996 (Agapé csoport)
kopcsoatt [KUKAC] [ ... ]

GyülekezetekTovább...
Bel Vár Baptista Gyülekezet, Budapest

Bel Vár Baptista Gyülekezet, Budapest
Cím: 1087 Budapest VIII. kerület, Luther u. 6.
Lelkipásztor: [ ... ]

GyülekezetekTovább...
Erdély – Érbogyoszlói Győzelem Gyülekezet

Erdély – Érbogyoszlói Győzelem Gyülekezet
Daróczi László
+40-746-486-423
Istentiszteletek helye [ ... ]

GyülekezetekTovább...